برنج اگر به تنهایی مصرف شود، قلیل‌الغذا و اگر با شیر و شکر پخته شود و یا همراه آن خورده شود، کثیرالغذا می‌شود.

#برنج خام یک پیمانه

#شیر پنج یا شش پیمانه

شیرین کننده به مقدار لازم (#عسل، #شکر یا شکر سرخ)

نمک به میزان اندک

ابتدا یک پیمانه برنج را که از شب قبل خیس کرده ایم، به همراه پنج پیمانه شیر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و هم می زنیم و آنقدر می گذاریم پخته شود تا برنج وا رود. (می توانید از برنج نیم دانه استفاده کنید).

پس از گذشت مدتی که خوب باهم مخلوط و پخته شدند شیرین کننده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

وقتی شیر برنج مقداری قوام آمد و غلیظ شد، آن از روی حرارت بر می داریم.

توصیه می شود به منظور شیرین کردن آن
برای افراد با مزاج سرد از عسل
افراد با مزاج گرم از شکر سفید استفاده شود.

افرادی که به دنبال تقویت، چاق کنندگی و لینت مزاج هستند از شکر سرخ استفاده نمایند.

https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ
[عکس 1280×1080]

مشاهده مطلب در کانال


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها